Hejsan! 


Ingen uppdatering igår, skäms på mig. Aja baja! 
I övermorgon är det dags för mig att entra scenen som konferencier. Taggad? JA. Jag har övat på en vän idag och det sista improviseras nog på plats. Puh. En tid att hålla koll på är i alla fall lördag klockan 20:30 isch! Då brakar vi av ett jädrans nummer, precis före Joakim Lundell (Jockiboi). Sista repet inför det ska vi ha nu om en halvtimme. 

Vet dock inte vad jag ska ha på mig än och om jag ska byta outfit varje gång eller ha samma hela dagarna? Hmmm. Tål att tänkas på! 

Jag har även tänkt att skriva ut fina kort så jag ser sådär proffsig ut som programledarna på teve i alla fall! Haha. Kanske skriva en rolig titel på korten? "Eleonors talkshow". Hehehe. 

Skrev en passande text på griffeltavlan hemma


Pratade med mamma förut (förlåt att jag inte hann ringa tillbaka) och då skulle jag precis in på ett möte. Hon sa då att "du har bara en massor möten hela tiden" och ja, haha, när jag tänker på det så låter det nog så. Men det är nog mest att jag är så dålig på att säga vad eller vem jag ska ha möte med och då blir det ju bara något så opersonligt och trist som ett möte kan bli. Men jag lovar att det är roligare möten än vad det låter! Haha. Ska bli bättre på att säga vad det är för möten. 

BTW, Jag ska släppa del tre på min rullstolshistoria, jag lovar! Men det blir nog inte förrän nästa vecka.  

PUSS

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress