I helgen var vi som sagt i London, tillsammans med våra mammor. 

Ett av mina favoritcafén låg precis mittemot hotellet - Le Pain - de har fantastiska frukostar och där åt vi både lördagen och söndagen. 

På dagen i lördags tog vi en shoppingtur på stan och sedan blev det att se musikalen Aladdin (som är baserad på Disneyfilmen med samma namn). Den var bra och speciellt för Tjoffes mamma, som inte är ett större musikalfan, var den en helt fantastisk upplevelse! Vi andra var dock mer imponerade av Wicked som vi såg kvällen tidigare. 

På kvällen på lördagen hade vi bord på Nobu, som är en av världens bästa japanska restauranger. Det finns ett gäng Nobu-restauranger i världen och maten är i toppklass. Maten är asian fusion - min favorit! 
Vi åt avsmakningsmeny på 7 rätter, puh! Det blev kämpigt på slutet. 


Efter restaurangbesöket tog våra älskade mammor en promenad hem och jag & Tjoffe drog vidare ut i natten. 
Vi hamnade på ett par barer och slutdestinationen var den berömda nattklubben Cirque le Soir. 
WOW WOW WOW. Det var precis så fett som alla sagt och precis så vrickat som jag hoppats på. 

Klubben ligger nere i en källare och det känns verkligen som om man har hamnat i en cirkus. Dansare och artister i alla storlekar, former och utseenden. Cirkusdirektör, läskiga clowner, lindansöser som sprutar eld. 
Det fanns en sminkös som sminkade gästerna till vad man ville, vi körde på massor glitter. 
En kille stod med en popcorn-maskin. Det fanns en spådam, ett bollhav och mycket mycket mer. 


Trots den sena hemgången så vaknade vi skapligt på söndagen. Vi åt frukost tillsammans och sedan drog vi till Hyde park. Det var riktig högsommarvärme och vi njöt. 
Jag fick en fin cupcake vid frukosten i förskott eftersom jag fyllde år dagen efter och den passade jag på att trycka i mig i parken! Mums. 

Vi hyrde en trampbåt och köpte med fågelmat så vi kunde mata svanarna! Haha, det var lite läskigt, för de blev väääldigt närgångna efter ett tag, så vi fick lura iväg dem. Taskigt, Haha. 


På kvällen på söndagen var det dags att flyga hem. Det blev tre intensiva och tokbra dagar i London och det var såååå värt att bjuda med våra mammor, som vi älskar till döds. <3 London är en stad som jag kan tänka mig bo i. Ska smygkika på lägenheter där, bara för skojs skull!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress