TJO BABES! 


En övertaggad Finspångsbrud här. Imorgon är det dags för mig att agera konferencier i Vasaparken under Augustifesten, för tiotusentals personer (om någon kommer!) haha. 
Idag fick jag möta teamet som har hand om allt praktiskt och vi har gått igenom exakt hur allt kommer bli. Det känns skönt och jag känner mig förberedd. 

Jag har även förberett kort, rosa med guldnät i form av ståltrådsväv! Haha, låter sjukt tänker ni, och det är precis vad det är! Som jag - lite sjuk alltså. Nävars, men min mamma jobbar med att sälja ståltråd i form av nät osv, som används i bilar, maskiner etc. Jag var hos henne en sväng idag på dagen, älskar att jobba i hennes närvaro - blir alltid så produktiv då. På kontoret hade hon massor prover med vävt nät. Då tänkte jag att "det där är ju coolt" och så gjorde vi en manushållare av lite nät!

Sedan har jag försökt preparera outfits. Hänga upp på galgar så där fint osv. Hade tänkt att stryka (jag som aldrig någonsin styrker) men det får bli imorgon. Alternativt får folket stå ut med skrynkliga kläder. Förmodligen blir det det senare alternativet... hehe. 

Tänkte brun utan sola mig såhär på kvällen, för att vara fin och fräsch till imorgon - tror ni inte den tar tokslut mitt i allt?! Hahahaha. Kommer se ut som en zebra imorgon med ena armen brun och den andra vit. Sedan lite fina ränder på det. Kanon!  Min bror (en av tre) var nere från Stockholm över dagen så efter allt fixande, mötte jag och mamma upp honom för att äta middag tillsammans innan han åkte tillbaka. Min familj ger mig alltid massor energi, de är så godhjärtade och så sjukt coola och smarta - Lär mig alltid massor nya saker med dem. Kom hem med ett leende, kvällen var verkligen perfekt. 

Nu har jag borstat tänderna och ska försöka sova! Trevlig kväll!

PUSS

Ulf

Du kommer vara så bra!
Önskar jag vore där sen 😉
Hoppas du sover gott 😴😴😴
😘

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress