HejHejHejHej!


Ååååå vad jag har längtat efter att skriva om helgen och nu har jag äntligen ro att sätta mig och göra det. 

Både fredagen och lördagen var galna! Jag är verkligen helt upprymd efter alla upplevelser, möten och intryck. Som konferencier under augustifesten har jag mött så många fantastiska, inspirerande och begåvade människor. Jag har så mycket bra saker som jag kommer bära med mig från detta. 

I fredags kom jag dit kring lunch. Det fanns ett stort, fint backstageområde i anslutning till scenen. Alla inblandade var så proffsiga och folk hade stenkoll. Jag blev verkligen omhändertagen vad gäller ljud, tider etc. Vi hade bra kommunikation och inför varje gång jag skulle upp så var det en person som informerade mig en stund innan och sedan såg till att jag gick på och av på rätt tid. 

Den sjukt begåvade Axel Schylström & jag - i jul gör vi show tillsammans i Flygeln, Norrköping.


På fredagen körde artister som Axel Schylström, Pandora, Peter Johansson etc. Mot slutet var det ca 12 000 personer i publiken - heeelt galet! Jag pratade lite mellan artisterna, intervjuade dem och gjorde lite roliga lekar.


Lördagen inleddes av Sean Banan, jag bar givetvis en gul outfit och det kryllade av barn. Vilken stjärna han är alltså! Riktigt bra underhållning för alla åldrar. 
Sedan körde bland andra Amanda Fondell, Joyvoice och Moderna tider (som kör covers på Gyllene tider). 

Hela festivalen skulle avslutas av youtube-fenomenet och numera artist och streamingkungen - Joakim Lundell (fd Jockiboi) tillsammans med Arrhult och precis innan hans set var det min tur att lämna mitt konferenciersuppdrag och bara vara artisten Eleonor Léone. 

Publiken bokstavligt talat KOKADE. Joakim är så otroligt populär och det var någonstans mellan 12 000-15 000 tokskrikande människor i publiken. Helt galet. Jag är så otroligt tacksam över att jag fick göra mitt nummer precis före honom, inför så många människor. 

Med mig hade jag mina vapendragare Jenny och Linnea från danskompaniet House of Silfver och vi öste ett nummer på ca 8 minuter. Jag hade skrivit svenska texter till Lady Gagas "million reasons" och Clear Bandit ft. Zara Larssons "Symphony". Utöver det körde vi ett fett dubstep dans-break och givetvis min egna singel "Tillbaka"! 

Kläderna skapades av min vän Anders Vilhelmson och alltså, detta var ett minne för livet. <3

FOTO: Mattias Lindh


Med denna bildbomb tackar jag Norrköping och alla som kommit för att ni peppar mig och låter mig få leva min dröm. En enormt tack till Upplev Norrköping som gav mig detta uppdrag. Jag har lärt mig så mycket och i natt sover jag gott. 

TUSEN KRAMAR!

Ulf

Häftigt! Önskar att jag varit där 😊

Ulf

Häftigt! Önskar att jag varit där 😊

Ulf

Men suck, nu blev det dubbelt igen. 🤔
Du är så vacker i dina outfits, och jag älskar håret 😘

Svar: Haha. Det gör ingenting! Blir alltid så glad av dina kommentarer! 😍😃😃
It´s me Leone

Olivia pappasdottee

Woooooow du är så grymt braaa

Svar: Taaaaaack! <3
It´s me Leone

Olivia pappasdotter

Woooooow du är så grymt braaa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress