31 december 2017

ÅRSRESUMÉ 2017

Allmänt

Då var det dags att summera år 2017! Ett år med många toppar och dalar - precis så som det ska vara. Here we go! 🎉

Släppte min första svenska singel som jag skrivit tillsammans med producenttrion VCK. Kom 2:a i länsfinalen av P4 nästa, fick över 70’000 streams på Spotify samt listades av "Träningspodden" som en av de mest ultimata löparlåtarna. Releasefest hade jag i äkta Hawaii-anda, tillsammans med Kopparhammaren och alla fantastiska människor i min närhet. Detta var lätt en av de bästa kvällarna 2017. 

Jag vann min första tävling någonsin (som jag inte visste att jag var med och tävlade i) då jag blev utsedd till Norrköpings bäst klädda kvinna. Fick shoppa mängder med kläder tillsammans med en grym stylist och exponerades på reklamskyltar runt stan och på webben. Detta kan jag även tacka min vän Erika Lindgren för. Då hon får sitta med mig i otaliga timmar, timmar, timmar och leta kläder tills jag hittar det som är "perfekt". 

Detta år klev jag även ur min comfort-zone och började ta konferienciersjobb. Det största och häftigaste uppdraget var i Vasaparken under Augustindagen inför ca 15’000 personer två kvällar i rad. 
Där fick jag även, tillsammans med dansarna Jenny Silfvenius och Linnéa Sandler, riva av en pangshow inför att Joakim Lundell skulle extra scenen. 

Vi körde ytterligare en 90-talsshow på Kopparhammaren, pianobar på Stadsvakten varje fredag, Marcus Fyrberg och jag kom upp i över 200 spelade föreställningar med vår egenskrivna föreläsningsmusikal "SE MIG". 
Startade en showgrupp tillsammans med två av mina bästa showvänner Daniel Mitsogiannis & Angelina Ersarp - CRASH. Våra första månader började overkligt bra och nu ser vi fram emot nya utmaningar!
Julshow gjordes i Flygeln tillsammans med Melanie Taylor, Elin Saanum, Axel Schylström och Barbados. Åsa var med och producerade. 

Jag började blogga och hamnade på topplistor, blev utsedd till veckans bloggare, veckans bäst klädda och en av 50 bloggare att håll koll på. 

För tredje året i rad var jag med och arrangerade Palace, Juldagsfesten i DeGeerhallen! 3000 galna och glada gäster, en sann utmaning men enormt kul. 

Det blev en hel del resor - Entrepreneur ski week i Åre, Tänndalen (där jag testade att åka längd för första gången... jag var ingen Gunde Svan), New York och en fantastisk resa där Lina Axmacher välkomnade oss med öppna armar, Visby, Barcelona, Vaxholm, Mora, Uppsala, Gävle, London, Prag och nu från Miami till att fira Nyår tillsammans med mitt livs kärlek Tjoffe Sjögren i Karibien. 

Den resan jag minns mest är den då jag och Linnéa Ingrid Källström åkte till Sopot för att värma upp inför vår planerade resa till Paris någon vecka senare. Vi hann vara där i tre timmar och sedan blev vi - ståendes på gatan - påkörda av en liten lastbil. Många, långa och fruktansvärda timmar väntade, men vi överlevde. Detta kan vara det värsta och det bästa med 2017. Hela upplevelsen med påkörningen var fruktansvärd, även tiden efter med nackkrage och ovissheten om det skulle bli bra. Samtidigt fick detta mig att uppskatta de människor jag har i min närhet - min älskade mamma Ingela som är världens mest omtänksamma & godhjärtade människa, min älskade sambo och framförallt min fina vän Linnéa. Vi klarade det och vi gjorde det jävligt bra! ❤

 Varje nyår har Tjoffe och jag som tradition att "förnya" vårt förhållande. Det går inte en dag utan att jag känner en enorm tacksamhet över det vi har. Han är min största idol, inspiration och stöttepelare i livet. Han är den jag vill leva mitt liv med och jag har så enormt mycket att tacka honom för. En helt fantastisk entreprenör, företagare och människa. 

Det finns så många människor jag vill tacka för det här året. Familj, släkt, vänner, bekanta. 
2018 ska bli det året då jag ska värna mer om dem i min närhet. Det finns så mycket i denna resumé som aldrig varit möjligt utan er, nämnd som onämnd. 
Nu vill jag avsluta med en bild från min tid med nackkragen, då detta blev nackkragens år och önska er alla ett GOTT NYTT ÅR! 💛🎆🎇

(null)

Cissi J

Vilket år du har haft. Ha nu en skön resa😍😍

Svar: Tack, Cissi! Hoppas du har haft det bra över jul och nyår 😍❤️
It´s me Leone

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress