(null)

Älsklingar! 

Förlåt, förlåt, förlåt för min urusla uppdatering på bloggen. Ibland finns orken inte riktigt där bara och lika mycket som jag bloggar för er skull, bloggar jag för min egen skull. :) Nu känner jag mig dock igång så räkna med bättre uppdatering de närmsta dagarna! Har såååå mycket att berätta. 

Just nu sitter jag och jobbar med Palace Juldagsfesten, som är en stor pop up-klubb som jag är med och arrangerar. Det är faktiskt Östergötlands största hemvändarfest och varje år kommer ca 3000 personer. Helt galet! Festen arrangeras i Louis DeGeerhallen som är en asgrym konserthall precis vid ett vattenfall här i Norrköping. 

Stor fest innebär mycket jobb. Speciellt när det är en klubb som endast sker en gång om året och det mesta måste bokas externt. Jag ansvarar bland annat för DJ:s, band, dansare, musiker, marknadsföring, drinkbordsbokningar etc. DET ÄR SÅ FÖRBANNAT KUL! I nästa liv vill jag bara jobba med detta. Det är verkligen en utmaning! 
Jag är så tacksam för att ha fått förtroendet av Alexander Andrén, som är en nattklubbslegend och som en gång startade denna idé med juldagsfest i DeGeerhallen. Han kan vara en av de coolaste människorna jag känner till. 

Vissa längtar som barn till julafton - jag längtar som barn till juldagen! <3
THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com

Linnea

åå vad kul!

Svar: Superkul!!! 😄
It´s me Leone

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress