12 december 2017

DRÖMRESA!

Allmänt Resor

Vi har länge suktat efter en lång semester, där man inte kan göra någonting... ja, ni vet - mer än att ligga i en solstol och klaga över att det fläktar lite dåligt. Haha! Alltså en helt och fullt avkopplande semester  

(null)

Eftersom vi (precis som alla andra) ofta har svårt att få ihop våra scheman i vardagen, så bestämde vi oss för att åka i mellandagarna - då vi båda är lediga! 

Wohoo, tänkte vi och trodde vi var ensamma om den idén. Hehe... ja, vad ska man säga? Att boka resa när samtliga människor är lediga och vill fly mörker och kyla, är ingen enkel match. Vill man ha solgaranti får man räkna med att tömma plånboken fullständigt. Helt sinnessjuka priser! 
Vi var inne på Maldiverna, Dominikanska Republiken, Aruba, Kapstaden och Mauritius, men inget var hundra. Mest pga priserna. Det var skrämmande att se hur stora skillnader i pris det var mellan bara några veckor. 

Tjoffe har alltid velat åka Caribbean cruises och jag har alltid varit lite anti. Mest för att jag inte är så förtjust i hela all inclusive-/kryssningsgrejen (inte för jag vet varför, det är bara en känsla). Men efter timmar och åter timmar av letande efter resa, tyckte jag inte att det var en sådan dum idé längre. Mer än hälften av priset mot alla andra resemål, plus att allt ingår och man behöver inte ens ta taxi till restaurang/klubb/underhållning. 

Sagt och gjort, vi bokade och så här ser vår resplan ut:
 • Flyg från Arlanda - Miami 
 • Vi flyger mitt på dagen till Miami! Varken jag eller Tjoffe har varit här tidigare så det kommer bli grymt. I Miami stannar vi ett par dagar. Här har vi inte bokat hotell än... Vi har heller ingen plan över vad vi vill göra här utan vi tar det som det kommer! Jag hoppas bara på att det är fint väder. Det verkar skifta rätt rejält där just nu, typ mellan 26-13 grader enligt SMHI...  Har du tips på vad vi bör göra här så skriv, skriv, skriv! :D 
(null)


(null)

 • Royal Caribbean Cruises - Harmony of the seas 
 • Efter några dagar i Miami, åker vi till Fort Lauderdale som ligger ca 4 mil från Miami. Där kliver vi på båten "Harmony" som är en av de störst kryssningsbåtarna i världen! 20 restauranger, 42 barer, rutschkanor, FlowRider (ni vet sådan vägmaskin som man surfar på), musikaluppsättningar, konståkningsshow, minigolf, klättervägg etc. etc. Jag har faktiskt svårt att tänka mig att det blir tråkigt! Förmodligen hinner man inte ens hinner se allt på båten på en vecka. 
(null)

(null)

(null)
 
 • Dag 1 - dag 3. Här är vi på vattnet. Slappar, badar, hittar på aktiviteter. Under dessa dagar är det även nyårsafton så vi lär väl äta någon riktigt trevlig middag och pussas! 
(null)

 • Dag 4 - Charlotte Amalie, St. Thomas. Den fjärde dagen går vi i land på den karibiska ön St. Thomas, som är en ö i de Amerikanska Jungfruöarna, Västindien. Vi får vara här över dagen och kommer nog passa på att se så mycket som möjligt. Åka linbana upp på berget, äta god mat och njuta av det vackra landskapet. St. Thomas sägs bland annat ha en av de vackraste naturhamnarna i världen! 
(null)

(null)

 • Dag 5 - San Juan, Puerto Rico. San Juan är huvudstaden i Puerto Rico. Jag som ääälskar att strosa runt och se vacker arkitektur, gamla byggnader och mysiga småstäder, vill givetvis gå till Old San Juan, som är gamla stan där. Det finns tydligen väldigt vackra gamla kapell dessutom som är värda att se och en sex-våningars fästning som överlevt två världskrig. Åh, vad jag längtar hit! 
(null)

(null)

(null)

 • Dag 6 - Labadee, Haiti. Detta är sista landgången innan "hemfärd" för kryssningen. Det blir att se på naturen, kanske testa på någon vattensport. Oftast avråds man från att åka till Haiti pga tropiska stormar och orkaner, så vi får väl se om vi får gå i land. Oavsett kommer jag lägga många tankar till alla inblandade i jordbävningen 2010 som tog över 200'000 liv. :( <3
(null)

(null)

 • Dag 7-8 - mot Fort Lauderdale! Den åttonde dagen är kryssningen slut och vi får kliva av båten i Fort Lauderdale, Florida. 
(null)       
 • Från Miami - LAS VEGAS! 
 • Peppen är total. Efter en lång och stillsam återhämtning kommer vi vara mer redo än någonsin för Las Vegas! Då världens största teknikmässa pågår samtidigt, kommer teamet från iDeal Of Sweden vara där, så vi kommer möta upp dem! Tjoffe och jag kommer bo på ett asnice hotell. Vi ska gå på coola klubbar, utställningar och shower! Jag är där några dagar men Tjoffe stannar med iDeal veckan ut. 
(null)

(null)

(null)

PEPP!!!!!! Jag kan inte beskriva hur mycket vi båda längtar. Detta kommer verkligen bli en drömresa, tillsammans med min drömkille! Precis vad vi behövde. <3

Snälla kom med alla bra tips på vad vi ska tänka på/inte får missa!


Ulf

Härligt!
Ser ut som en trevlig eka. :D

Svar: Ja, det blir nog helt underbart! :D
It´s me Leone

Linnea

Åå vilken drömresa! blir såå avis ;)

Svar: Jaaa, kommer bli underbart! 😍
It´s me Leone

Cissi j

Vilken resa ni kommer göra💖💖

Svar: Ja, längtar otroligt mycket 💗
It´s me Leone

Cissi j

Vilken resa ni kommer göra💖💖

Folke Arvidsson

Hej Eleonor o Tjoffe. Mormor och jag har ju varit i Miami, F.L., S:t Thomas och Las Vegas så ni kan väl slå en signal så kan vi ge några tips. Kan inte se exakt när ni reser men det blir väl efter helgerna?Kramar Momo o mofa!

THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress