God morgon! Sitter här i min ensamhet och laddar inför dagen. Ett par gig och träning står på schemat, bland annat. Är lite seg då vi kom hem rätt sent från Stockholm i natt. Men det blev en himla trevlig kväll!

Vi åkte upp på eftermiddagen och direkt till resturang TAK där vi hade bord. Tjoffe och jag var dessvärre lite sena (första gången någonsin som det inte var mitt fel, jag är alltid sen annars, haha!) så våra vänner fick beställa åt oss innan! 
Jag åt råbiff till förrätt - den var maaaagisk! En av de bästa jag ätit. Kan verkligen rekommendera. Wow. Tänk vad trevligt och glatt det blir med bra vänner och bra mat!

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

Sedan tog vi den korta promenaden ner till Kungliga operan för att se "Glada änkan". Vi hade perfekta platser och det var helt fullt(!) i salongen. Föreställningen då... - Helt otroligt rolig och sångarna var som vanligt helt otroliga!
Dock tillhör jag den typen som är rätt svårflörtad med humor... trots att jag skrattar åt typ allt (på riktigt alltså, haha) så gillar jag mer föreställningar som man får gåshud och gråter mycket av, av någon sjuk och onormal anledning, haha! Men detta är ju mer lättsmält och passar perfekt för dem som inte är så stort fan av operor/operetter! Rekommenderar ändå. 
Lokalen gör ju inte saken tråkigare. Den är helt galen, så vacker så man slutar aldrig bli fascinerad!

(null)

(null)

(null)

(null)

Kvällen avrundades på Brasseriet där vi tog en drink och hade det mysigt i glada vänners lag. Tjoffe och jag smet kring 00 men de andra satt kvar. 

(null)

Önskar er en helt fantastisk fredag! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress