(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vilken helg det har varit! Otroligt rolig, fantastisk och hektisk på samma gång. Inväntar bilder från fotograf och sedan kommer ett inlägg. 

Dessvärre vaknade jag igår helg utan röst. Det kommer bara "väs". Trodde jag var trött och fick viska mig igenom gårdagens två rep. La mig vid 19:30 igår och sov till imorse. 
Det vankades julfrukost för företagare på Villa Fridhem. En otroligt vacker herrgård som ligger utanför Norrköping. Tanken var att jag skulle sjunga tillsammans med en pianist, jag försökte, men det kom inte ut någonting. Helt sjukt. Hoppas verkligen att det endast är en förkylning som går över. Snarast! Vi får se om jag kan göra resten av veckans gig...

Nu blir det soffan, glass och film! 
Hoppas ni mår bra, puss!
Maria

hoppas att rösten kommer tillbaka snart. Håller tummarna för dig

Svar: Tack snälla du! Jag försöker kurera mig så mycket det bara går. Men vad trist det är! :P
It´s me Leone

Hemma Hos Felicia

Superfina bilder! Så himla mysigt ni hade det! Hoppas att din röst känns bättre imorgon!! :)

Svar: Tack så jättemycket! :D ja, nu får den allt ta och komma tillbaka tycker jag! :)
It´s me Leone

Ulf

Ojdå, hoppas rösten kommer igång snart!
Kram

Svar: Ja, det hoppas jag med. Men den verkar envis... :/
It´s me Leone

THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress