(null)

(null)

(null)

Sitter i väntrummet på lungmottagningen just nu. Som jag berättar om tidigare, så går jag och tar sprutor varje vecka för att motverka min allergi. Dels en typ av vaccination, samt en som ska lindra symptomen kortsiktigt! 
Det är rätt mysigt här, trots att sjukhusmiljö sällan är så kul... det finns kaffe, kakor, massor av tidningar och Tv. Man måste sitta kvar ett tag efter sprutorna så det är skönt att det finns lite saker att underhålla sig med. 

Imorgon har vi premiär med julshowen i Flygeln! Idag repar vi artister ihop med Barbados och det sitter som en smäck, kommer bli så kul! Vi kommer förmodligen hålla på sent ikväll, för även om alla vet vad som ska göras så är det teknik som ska funka, ljuset ska sitta, klädbyten ska flyta etc. Men vi är ett glatt gäng så vi håller humöret uppe. 

Efter repet igår kväll gick jag och Tjoffe på Solsidan! Jättebra, men lite sorglig. Haha, jag är så blödig ibland, satt och snyfta och snörvla. Typiskt mig att tycka att Solsidan är sorglig. Jag skyller på att jag hade migränkänning. 
Bio är egentligen inte min grej, efter en kvart vill jag nästan alltid att filmen ska vara slut. Man vill inte sitta i närheten av mig på bio. Hoppar, studsar, flyttar runt och styr. Precis som ett barn! Haha. 

Hörs senare, PUSS!
Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom

Så spännande med julshowen

Svar: Ja, det var superkul! :D kram
It´s me Leone

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress