(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hittade snyggaste livräddarhuset på Miami beach igår! Allt som är turkost är rejält trevligt, tycker jag! :) 

Vi strosade runt lite kring Miami beach igår och vid South beach fick vi plötsligt se oändligt många ungdomar i röda uniformer! Först trodde vi det var en orkester. Sedan fick vi syn på cheeeleaders och en stor folkmassa med  Wisconsin Badgers-fans! 
Det vaknades alltså match, men allra först var det en parad mitt på den gatan vi stod på. En orkester på ca 300 pers öste järnet! Otroligt amerikanskt och ashäftigt. Alla i folkmassan kunde sånger och danser till låtarna, mesans Tjoffe och jag stod som fån längst fram! Fram tills kycklingdansen kom - då körde vi också järnet! Hahaha!

(null)

(null)

Efter en eftermiddag på (eller säger man i?!) Miami beach drog vi till hotellet. Jag tränade en sväng på hotellets gym och Tjoffe vilade. 

Middagen åt vi på CVI.CHE 105 - MMMMMM!! Det var så Nice! Det var Peruansk mat. Den godaste cevichen jag ätit i mitt liv. Vi tog två olika ceviches och två olika sorters sushi! Kan verkligen rekommendera denna restaurang om man är i Miami! Förutsatt att man gillar fisk och skaldjur.... hehe!
Man fick välja mellan att sitt inne eller ute. Utomhus hade de inrett supermysigt! Hela taket var pyntat med girlander och diverse saker som jag inte vet vad det är. Haha! Vi satt där och njöt av maten, varandras sällkap och den ljumma luften. Gaahhh! Det är inte hel fel att vara på semester. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Erica

Superfina bilder! :D

Svar: Tack snälla du!!! :D
It´s me Leone

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress