Hej godingar!


Semestern fortsätter och igår kväll kom två av mina tre bröder, plus flickvän! 
Vi hade tänkt att bjuda på enkelt plock, men jag är totalt inkapabel till att avgöra hur mycket folk äter och går alltid loss i butiken. Dessutom finns det alltid för mycket gott som man inte vill missa. Detta resulterade i en enorm middag för betydligt många fler personer. Haha. Någon som känner igen sig? 


En coolare plats hemma hos oss, är vinkällaren. Under trappen har vi ett inglasat område med plats för ca 280 flaskor. Dessvärre har vi ingen kylare där än, så allt är rumstempererat - men vad gör det?


Hyllorna i vinkällaren är köpta från Stact. Det är som fyrkantiga plattor med pinnar som sticker ut, där man lägger flaskorna på. Allt monteras ihop för hand och resultatet blir ju ASGRYMT! 

Vi brukar bjuda med gästerna ner när vi har middagar och så får alla vara med och välja kvällens vin/dryck! 
Mina syskon är riktiga Champagne-älskare så igår valde vi att slå på stort. Vi drack en magnumflaska Champagne från 1996! Då var jag endast 5 år gammal. Haha! Hur häftigt är det inte att den har legat till sig så länge och att man fortfarande kan dricka den? Vilken smakexplotion och upplevelse! Wow, säger jag bara. 


Hoppas ni får en fantastisk lördag!

Puss & kram!

Linda

Men ursäkta, fy fan vad coolt!!! Jag vill bo i eran vinkällare :D

Svar: Taaack! Ja, vi älskar den! Skulle lätt kunna sova där. Haha.
It´s me Leone

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress