Hej och TACK för trevliga kommentarer gällande mitt nya bloggande! <3 Nu ska jag försöka hitta en rutin i detta.
 
Gårdagen spenderade jag i studion. Det finns några riktigt fina studios i Norrköping och jag samarbetar med några av dem. Dessvärre är det alltid så otroligt hemligt fram tills att allt är klart, men det jag jobbar på idag är något vi hållt på med i ca 1,5 år! Galet lång tid alltså. Att göra musik tar så sjuuukt mycket längre tid än de flesta förstår. Men det blir förhoppningsvis bra när det är klart!
 
 
ÅÅÅÅÅ NU TILL BRÅVALLA! Alltså, jag kan inte beskriva med ord hur FETT det är att vi får ha en så pass stor musikfestival här! HÄR, i lilla Norrköping. Det är så många bra akter i år och hela grejen kunde inte ha börjat bättre! System of a Down var gaaalet. När jag gick på högstadiet var jag ett tokfan av dem (på tiden jag tyckte det var coolt att lyssna på lite hårdare musik). När de körde igår blev jag helt euforisk. Vi hoppade och dansade tills knäna värkte! Hur ska resten av veckan kunna toppa detta?! 
 
 
Att gå på festival är lite som att gå på maskerad tycker jag! Allt blir så mycket roligare om man kör fetival-look hela vägen! Igår blev det pärlor i pannan, fjädrar i öronen, blommor och smycken i håret. Bohemiskt.
 
 
 
BÄSTA lappen någonsin. <3 Blev så ledsen imorse när jag hörde att det förekommit ett våldtäktsförsök. Killen som försökt stoppa våldäkten blev brutalt misshandlad... :( Det är så sorgligt. ALLA borde få vara trygga på en festival.
 

Min kompis Fille & jag

 
Ses i festivalvimlet ikväll, godingar! 

Puss & kram
Ulf

För jävligt med dessa våldtäkter! 😡
Var rädd om dig och ha så kul på festivalen 😘

Svar: Ja, helt fruktansvärt!!! 😩😩
It´s me Léone

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress