Intensiv dag! Mycket gladare och mer energi, känns underbart. 

På förmiddagen besökte jag Sveriges radio P4, tillsammans med Axel Schylström. Vi har ju premiär med julshowen om en vecka som vi gör tillsammans med Melanie Taylor, Elin Saanum och Barbados! Så vi passade på att berätta lite om showen, om framtida projekt osv. Sedan sjöng vi "Decembernatt", lite passande dagen före December! Har inte sjungit den låten sedan jag sjöng den på Tjoffes pappas begravning - nu är det hans låt, så jag sjöng för honom. <3

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter radiobesöket hoppade jag snabbt in i bilen och drog till Rejmes - en bilhall där företagare bjuds in till lunch en gång i månaden! Jag och min vän Jonathan stod för underhållningen. Supermysig tillställning och mycket folk. 
Vi höll även ett musikquiz där jag fick skrapa fram mina gamla franska-skills och försöka sjunga på både frabska och norska. HAHAHHA! Typiskt mig att tänka att "det går säkert bra!"  Hoppas ingen fransman satt i publiken. Hehe. 

(null)

(null)

Sedan blev det ett litet CRASH-rep inför morgondagens gig och nu sitter jag faktiskt i bilen upp till Stockholm (givetvis inte jag som kör!).  Vi är ett gäng vänner som ska ut och käka och sedan på "Glada änkan" på Kungliga operan! Jag älskar opera och har en nära vän som spelat i orkestern under många år, så då brukar det vara extra kul. Denna föreställning är Henrik Dorsin med - jag anar succé! 
De andra ska sova kvar på hotell, men jag och Tjoffe behöver dessvärre åka hem. Tråkigt men sånt är livet, som man brukar säga! Haha. 

Trevlig kväll! Puss

Hektisk vecka, puh! Många rep, gig och deadlines. Som grädde på moset ligger en fet ångest i magen som gör att jag egentligen allra helst skulle lägga mig under täcket ett dygn. Jag tror många känner igen sig och speciellt den här årstiden... solen hinner knappt upp innan den går ner. Inte för att mitt mående har med vädret att göra i grund och botten, men solen gör ju ändå extremt mycket för humöret. Så det kanske blir att åka till värmen i mellandagarna?! Vart bör man åka? Tips?!

Idag vankas i alla fall flera rep, dels med CRASH inför ett företagsgig i veckan. Vidare ska jag sjunga på invigningen av Norrköping light festival (Sveriges enda ljusutställning) på fredag, så jag ska repa med musiker till det, samt till ett lunchgig på torsdag. Där emellan ska jag försöka beta av mailkorgen som blivit dåligt prioriterad ett par dagar. Fy för mig!

Målet är nu att göra detta till en bra och kul dag! Kanske ska ta en timme och måla eller något annat avkopplande. 
Hur mår ni, kära läsare? Jag ser ju att ni är ett gäng - skulle göra mig så glad om ni skrev en liten kommentar <3 

(null)

Igår var en fantastisk dag! Vi i CRASH var bokade till ett gig utanför Mariestad, på restaurang Laxhall. Tre timmars bilfärd dit och vi hade såååå kul! Sjöng högt hela vägen, hade viktiga samtal, stannade flera gånger för kaffe och lunch. Jag följer ju dock ett kostschema så hade med mig matlådor! Hehe. 

Väl på plats körde vi soundcheck, sminkade oss och sedan var det dags! Först var det middag och vi körde flera set under middagen. Mot slutet av middagen drog vi igång ordentligt och det slutade med att vi körde sista setet mitt bland gästerna på dansgolvet  haha, det var så otroligt roligt! Vi svettades som galningar! 
Vi var klara vid 23:30 och sedan styrde vi kosan hem. Planen var att sova kvar där, men vi behövde styra om planerna i sista sekund och var tvungna att åka hem dessvärre. 

Här kommer en liten bildbomb:

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)