NU NI, har jag kört med min PT och med strikt kostschema i två veckor. Första dagen fick jag ju göra en 3D scanning av min kropp. 3D scanningen gav mig all info om min egen kropp som jag behöver. Samtliga mått på samtliga muskelgrupper, fettprocent, proportioner, hållning etc. 


I tisdags fick jag göra en ny för att se vad som hänt på dessa veckor och... DET ÄR SJUKT! Vilken skillnad på vara två veckor. Vågar inte ens tänka hur det kommer vara om några månader?! Min PT Kamil är ju heeeelt fantastisk!

Här ovan ser man bild från min första scanning den 22/10


Här ovan är en bild från senaste scanningen den 7/11


Här kan man se jämförelse i några mått.

Samtliga mått från i tisdags...

Och nu till det BÄSTA...

Här ovan ser man min hållning för två veckor sedan...

OCH HÄR ÄR JAG TVÅ VECKOR SENARE!!!!! Förstår ni hur sjukt?! Jag har alltså redan blivit typ en centimeter rakare. Så jävla glad! 

Detta är verkligen det bästa beslut jag tagit. Känner mig redan mycket friskare, piggare och har ännu mer energi än innan. 
Skulle verkligen rekommendera alla att investera i sig själv, hitta en riktigt bra PT och ett gym där du trivs. Jag är inte ute efter att gå ner i vikt utan jag vill bara se hur långt min kropp kan gå. Hur stark kan jag bli? Hur smidig kan jag bli? Hur bra kan jag må?

ÄE, är så taggad på att se hur resultatet är om ett par månader. SPÄNNANDE!

Ulf

Vackraste du kommer bli ännu snyggare ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress