Tudeluuu! 

Har haft världens mest asgrymmaste (kan man ens säga så, haha) helg! I söndags kom vi hem från vår lilla Prag-resa. Vi var som sagt 16 vänner som känner varandra främst genom företagarvärlden, som åkte! Vi ses oftast på olika events några gånger per år annars, så man kan säga att vi fick lite kvalitetstid nu! Haha. 16 fullkomligt galna entreprenörer - ni förstår att det blev succé?! 

Vissa flög dit redan på torsdagen, men jag och Tjoffe kom på fredagen. Slottet hyrdes via Airbnb och låg ca 25 minuter från stan. 
Det var sååå trevligt. Alla hade separata sovrum, det fanns biljardrum, mini-gym, innomhuspool, så det var enkelt att sysselsätta sig. 

Första kvällen kom fem personer som lagade och serverade en trerätters middag åt oss i köket. Det var sjuuuukt gott! Frida och Daniel som var initiativtagare till resan hade gjort ett grymt bra jobb med att styra upp allting. Först fick vi välkomstdrink, sedan var det middag. 

Alla gäster fick masker på sig, för att spä på festkänslan ytterligare! 

Jag hade på mig min älskade kostym från ZARA

Efter middagen bildade vi dansgolv hemma innan vi efter mycket (!!!) om och men fick tag i taxis som kunde köra oss in till stan, där vi skulle på nattklubb. Haha, det var inte lätt att få dem att vilja åka 25 min för att hämta upp oss och det räckte ju inte direkt med en bil! Hahahaa. 


Morgonen efter var alla rätt trötta, vi sov länge och sedan åt vi sen frukost och pratade glatt om gårdagen.  
Rastlös som jag är ville jag komma ut och se stan - våra vänner Catrin och Jacob var på, så vi gjorde oss iordning och beställde taxi!
Prag är verkligen vackert. Påminner lite om Stockholm. Otroligt många vackra byggnader och väldigt mycket gatumusikanter till min stora förtjusning!

Vi åt på en sjuuuukt Nice, Italiensk lunchrestaurang - Pizza Nuova. De hade bordsserverings-buffé. Alltså, de kom med nya rätter hela tiden så länge man orkade äta. Pizzorna var helt galna! Är ni i Prag måste ni dit! Rekommenderar starkt. 

Vi strosade länge och väl, hoppade in på ett café och drack kaffe, hoppade in på en bar osv. 
Catrin och jag passade på att shoppa outfits inför kvällen då vi inte skulle hinna hem innan vi alla skulle ut på restaurang. Jag köpte en bronsfärgad glittrig klänning och bytte om på en äcklig toalett utan lås. Haha, vad ska man göra!

Vi hade bord på restaurang Mlynec - YES! Alltså all mat vi åt under resan var tio poäng. Vem kunde ana?! Denna restaurang var superfin, asbra service, låg precis vid vattnet, helt galet god mat och dessutom var det en väldigt festlig stämning bland gästerna. 

Tjoffe blev osäker på hur han skulle posea, HAHA!

Efter restaurangbesöket gick vi vidare på klubb och morgonen efter var det sorgligt nog, redan dags att flyga hem. 

Hade verkligen inga förväntningar på Prag som resemål men denna resa hade ALLT! 
Ett stort tack till Frida och Daniel som styrde upp allt så fint!
Saknar redan gänget som är utspridda över hela Sverige. <3 Håller tummarna för en favorit i repris!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress