5 november 2017

HALLOWEEN

Allmänt Outfits SMINK

KOLLA PÅ HENNE! Jag har förmodligen världshistoriens vackraste vänner. <3

HEJ ÄLSKADE NI!

Igår repade vi julshow hela dagen. Melanie Taylor, Elin Saanum, Axel Schylström och jag! Det mesta börjar sitta nu så vi ligger bra i fas. Ska bli så kul att köra sedan, längtar sjukt mycket. Världens bästa gäng! <3

På kvällen hade jag och Melanie kvalitetstid. Vi har känt varandra i 10 år nu (jubileum!!) och hon är en sådan person som alltid alltid alltid ger mig lycka, energi och glädje. Vi behöver bara se på varandra för att förstå vad den andra tänker. Det är skrämmande hur ofta vi säger samma sak samtidigt, börjar sjunga på samma låt samtidigt osv. Hon är en bättre hälft. 

Vi satt och pratade lääänge och kände sedan att vi ville gå ut och svänga våra lurviga. Mitt i allt inser vi att det är Halloween och att alla hela stan är utklädda till diverse skräckfigurer och annat - Panik! Dags att improvisera! Vi hade inte tid eller material till att gå all in, men smackade på lite extra smink och så tog jag rosbuketten jag köpt i mataffären tidigare på kvällen och gjorde ett diadem! MOHAHA - läskigt va?! ;) 
Hahahaha, nevars, inte så värst läskigt men det var ju ändå ett halvhjärtat försök?! Hehe...

Vår fantastiska & saknade vän Erika kom senare och även Fredrik - fatta lyckan! Tre bästa vänner på samma kväll! Ni fattar att kvällen blev sjuuuuukt bra. Ni vet den där glädjen man bara får när man umgås med vänner som man älskar gränslöst - nu har jag energi i veckor! WIHO!

Anonym

❤️❤️

Svar: 💗
It´s me Leone

Ulf

Vilka babes! <3

Svar: Tack!!!
It´s me Leone

Erika

Så fint inlägg! Älskade ni ♥️

Svar: ❤❤❤
It´s me Leone

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress