23 november 2017

NU KÖR VI!

Allmänt Tankar

Detta dygn har jag bara proppats med massor energi! Igår morse körde jag första PT passet efter min förkylning - helskotta! Haha. Det. Var. Tungt. Men skönt att äntligen vara igång igen, även om det inte var en långvarig förkylning så är det ju himla tråkigt att bli avbruten när man har bra flow. 

Efter passet hade vi CRASH-rep och sedan styrde Tjoffe och jag kosan till Stockholm! Vi har försökt få till ett datum för middag med våra vänner Linn och Daniel Weilar. Nu blev det äntligen av! Vi blev bjudna på fantastisk mat och spenderade kvällen vid köksbordet, diskuterade livet, utbytte tankar, tips och idéer. Otroligt givande för min del då jag just nu står inför ett rätt stort val i min karriär. Skönt att få ur sig allt och bolla med någon som har otroligt mycket erfarenhet. Då Daniel är VD för Nyheter24 & Linn jobbar på TV4 samt driver eget, har de sjukt bra koll på branschen och kan komma med mycket kloka råd, som jag med stor glädje och tacksamhet tar emot. 

Vi sov kvar hos våra vänner och tidigt imorse tog vi bilen från Nacka in till stan. Tjoffe hade ett frukostmöte och jag hade frukostdate med en saknad, gammal vän; Anna Särud. Hon är så cool. Vi lärde känna varandra då vi medverkade i samma musikaluppsättning 2007 och sedan dess har vi älskat varandra! Tyvärr ses vi alltför sällan, men nu fick vi äntligen till det. Vi åt frukost på "BROMS". Jag gick ifrån mitt kostschema både igår kväll och imorse, men jag är ju emot förbud och tycker det är jätteviktigt att man aldrig ska låta kosten begränsa en. Därför följer jag med glädje mitt kostschema så gott jag kan (för att jag mår bra av det, inte för att banta) och sedan äter jag vad jag vill de gånger jag känner att jag vill det. :)

Jag är verkligen fylld av inspiration och energi efter detta dygn och otroligt taggad på 2018! Nu kör vi!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress