Intensiv dag! Mycket gladare och mer energi, känns underbart. 

På förmiddagen besökte jag Sveriges radio P4, tillsammans med Axel Schylström. Vi har ju premiär med julshowen om en vecka som vi gör tillsammans med Melanie Taylor, Elin Saanum och Barbados! Så vi passade på att berätta lite om showen, om framtida projekt osv. Sedan sjöng vi "Decembernatt", lite passande dagen före December! Har inte sjungit den låten sedan jag sjöng den på Tjoffes pappas begravning - nu är det hans låt, så jag sjöng för honom. <3

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter radiobesöket hoppade jag snabbt in i bilen och drog till Rejmes - en bilhall där företagare bjuds in till lunch en gång i månaden! Jag och min vän Jonathan stod för underhållningen. Supermysig tillställning och mycket folk. 
Vi höll även ett musikquiz där jag fick skrapa fram mina gamla franska-skills och försöka sjunga på både frabska och norska. HAHAHHA! Typiskt mig att tänka att "det går säkert bra!"  Hoppas ingen fransman satt i publiken. Hehe. 

(null)

(null)

Sedan blev det ett litet CRASH-rep inför morgondagens gig och nu sitter jag faktiskt i bilen upp till Stockholm (givetvis inte jag som kör!).  Vi är ett gäng vänner som ska ut och käka och sedan på "Glada änkan" på Kungliga operan! Jag älskar opera och har en nära vän som spelat i orkestern under många år, så då brukar det vara extra kul. Denna föreställning är Henrik Dorsin med - jag anar succé! 
De andra ska sova kvar på hotell, men jag och Tjoffe behöver dessvärre åka hem. Tråkigt men sånt är livet, som man brukar säga! Haha. 

Trevlig kväll! Puss

Ulf

Kul att höra dig på radio, vilken röst du har :)
Ha en trevlig kväll i storstan!
Puss

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress