29 oktober 2017

HELGEN

Allmänt Mitt livs form

Så var denna vecka över. Tjoffe väckte mig som sagt med "överraskning" igår och det visade sig vara en konsert med min idol och förebild Helen Sjöholm! Han är världens KAP min kille.

Heeeelt sjukt, blev så jäkla lycklig! Helen Sjöholm gjorde en konsert tillsammans med Norrköpings symfoniorkester i De Geerhallen och FY TUSAN så bra det var. Gråter alltid floder när jag hör hennes röst. Den är magisk. 

På kvällen hade vi ett gäng vänner över. Så himla trevligt att vara i lägenheten på hösten. Landet i all ära men det blir inte lika mysigt som i stan. 

De andra åt pizza, men jag kör ju på kostschema nu så det blev kyckling och grönsaker för min del! Lika gott tycker jag egentligen!

Det är ett heltidsjobb att följa kostschema, puh! Idag har jag handlat detta inför veckan och även förberett lite matlådor. 

Sedan var det dags för mitt andra PT-pass och jaaaa det var kul! Är klen som en tok men Kamil säger att det bara är att tänka på hur stark jag kommer att bli. Är sjukt taggad. 

Imorgon vankas yoga och julshows-rep! 

Önskar er en fantastisk kväll!

LÖRDAG! :D

Igår var första dagen för mitt kostschema. Jag ska äta 5 gånger om dagen och planerade inte så bra, så sista måltiden tog jag efter min spelning vid 24 i natt. Haha! Idag ska jag försöka planera bättre och har nu ätit dagens första mål. 

Imorse vaknade jag av att Tjoffe sa att jag ska vara uppklädd och redo klockan 15! Ihihih! Jag äääälskar överraskningar - stora som små. Nu vill jag att klockan ska gå fort!

Vad ska ni göra? <3

Nu sitter jag och har just ätit lunch (?!) har TRE måltider kvar att äta enligt mitt kostschema. Hahaha! Men det är ju första dagen jag följer detta schema, så antar att det blir enklare att få ihop det när jag vant mig. :) 


Ikväll blir det gig på Stadsvakten i vanlig ordning! Vi måste soundchecka tidigt på dagen innan restaurangen öppnar, så jag och Allfred (saxofon) var där och riggade förut. Osäker på vad jag ska ha på mig... är det för kallt för klänning eller kan man ha det ändå? Vi får se hur det blir! Ber om att min träningsvärk inte ska göra sig påmind. Hahaha!

PUSS