YEEEESSS!!!! 

I tisdags träffade jag sjukgymnast för första gången efter olyckan. Hon gav mig tillåtelse att slippa bära kragen mer! Alltså, denna lyckan! Helt underbart. Äntligen kunna vrida på huvudet igen. 

Det har varit väldigt speciellt att inte kunna röra huvudet. Hela kroppsspråket förändras och dessutom är det väldigt svårt att koll på vad som händer runt om. Jag har känt mig annorlunda, inte riktigt som mig själv, mycket på grund av kroppsspråket tror jag. Jag har känt mig lite... awkward. Tänk att det är så stor del av ens personlighet. Sådant som man tar föregivet i vanliga fall... Jag har ju liksom behövt flytta hela kroppen för att kunna nicka, titta åt sidan, etc! Haha. 
Dessutom har kragen dagligen tvingat mig att påminnas om olyckan. I och med att varje ny person jag möter, frågar mig varför jag har nackkrage. Då måste jag ju berätta om händelsen och allt spelas upp på nytt i huvudet. 

Igår kväll hade vi då en liten "ceremoni". Vi satte på pepp-musik, gjorde en brasa, tände isfacklor och sedan eldade vi upp kragen! GAAAAH, vilken känsla! Jag känner mig fri, som en ny människa. 

FREEDOM!!!


Ulf

Härligt, grattis! 🎉💕

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress