Tjeeeenare!

Idag har vi träffat massor 9:ondeklassare och totalt hållt i 5 st föreläsningar. Så himla fantastiskt det är att lyssna på yngre personer som har så kloka tankar och idéer. Det är verkligen inspirerande och ger hopp om framtiden! 

Efter föreläsningarna svängde jag hem och tog en snabb vilopaus. Min bror lärde mig att man ska försöka ta minst 20 minuter om dagen och göra ingenting på. Alltså, mer eller mindre bara glo i en vägg. Förstå vilken utmaning?! I alla fall så ska det vara enormt bra för kroppens återhämtning, samt motverka stress. Så det testade jag! Jag klarade en kvart innan jag tog upp mobilen igen. Herregud. Något att öva på!

I alla fall så drog jag sedan till filminspelning. Det är nämligen så att jag har en liten, liten roll i en kommande långfilm som heter "Den blomstertid nu kommer". Jag spelar rollen som Julia och mer än så kan jag inte säga. Filmen är så gott som klar men vi gjorde lite komplettering idag. Det är så jäääääädra häftigt att få uppleva hur det ser ut bakom en film. Jag tror ingen förstår hur mycket jobb det är, hur sjukligt många människor som är inblandade och vilken tid det tar! Äe, jag är så glad att få vara med om detta. 

Nedan kan ni se en trailer till filmen!

- TRAILER
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress