Nu ska jag strax iväg på rep och vi är mitt uppe i ett skapande av en show. Varenda show/uppträdande man gör vi man ju göra ännu lite mer, ännu lite bättre. Det är svårt att ha ett kreativt yrke... för att vara kreativ innebär ofta att man har mycket idéer och att man hela tiden kommer på nya saker som man vill förverkliga. Helt plötsligt står man där med alla sina drömmar och man måste liksom bli kreativ på beställning. 

Just nu arbetar jag med tre shower parallellt, plus ett par konserter. Jag undrar hur jag ska göra för att kunna vara tillräckligt kreativ till samtliga projekt. Jag vill ju inte skapa tre likadana shower, utan jag vill att de ska skilja sig från varandra. Mycket. Detta innebär ju att jag måste ge mig in 100% i en skapandeprocess och sedan typ trycka på en knapp och stänga av den, för att gå vidare till nästa. 

Att ha flera kreativa processer samtidigt är svårt. Det är också svårt att slängas emellan de olika projekten samma dag. Släppa och gå vidare till nästa liksom. Vilket jag ofta måste göra. 

Haha, jag har ingen aning om vad jag vill säga med detta mer än att det är svårt att vilja göra så mycket och samtidigt göra det bra. Jag äääälskar ju att ha det så här och jag skulle inte vara lycklig om det såg ut på något annat sätt. "Ta en sak i taget" är inte min grej. Så mitt livs stora fråga som kommer lösa alla mina problem är kort och gott - Hur blir man kreativ på beställning?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress