WOHOOO!


Som rubriken säger - jag är utsedd till Norrköping bäst klädda kvinna! För en person som mig, känns det huuur kul som helst!

För ett litet tag sedan fick jag ett samtal från en reklambyrå i Stockholm som berättade att jag blivit nominerad av folk och att de, reklambyrån, tillsammans med Lundbergs och shoppingscentret Linden, har utsett mig som vinnare! 

Jag visste inte ens om att tävlingen fanns innan och två dagar efter detta samtal, fick jag möta upp kändisstylisten Åsa Hellberg och tillsammans med henne fick jag 5000:- att shoppa för! Att vinna en tävling som man inte vet om och dessutom FÅ pengar för det - haha, ja, det var riktigt FETT!

Att shoppa direkt på beställning är rätt svårt... Hur ska man välja? Något dyrt och fint som jag kanske inte skulle unnat mig annars, eller billigt och jävligt mycket kläder? Jag valde det sistnämnda. Vi gick loss på budgetmärken främst och jag köpte mycket färgglatt och kul! Klänningar, tröjor, jeans, kjolar, lårhöga stövlar och min älsklingsjacka från Carin Wester - som jag använt varje dag sedan dess. 
Allt skulle shoppas på ca en timme och jag gick hem med fulla kassar!

Dagen efter var det dags för fotografering. Jag möttes upp av ett helt team. Sminkösen Mahlin Wahlgren gjorde mitt ansikte och hår. Alla inblandade (fotograf, stylist, centrumansvarig etc) var med och valde kläderna till fotograferingen och sedan skulle vi ut och plåta! 

Dessa bilder kommer alltså nu pryda reklampelare och annat runt i Norrköping under oktober månad! Jag kommer kunna klä mig hur fult som helst och ändå motivera det med att jag är bäst klädd! HAHA! HEJ MJUKISBYXOR ;D (skojar)

Nevars, detta är ju ett väldigt ytligt pris men faktiskt det första priset jag vunnit, så jag är väldigt glad och tacksam! Tack till er som nominerat mig - bara det är ju galet. F*n vad fina ni är <3

Ulf

GRATTIS!! 🎉
Förvånar mig inte att dom valt dig, du är ju alltid lika snygg! 😍

Svar: Tack snälla! 😍😍
It´s me Leone

Cissi J

Grattis du är så snygg i allt😍😍

Svar: Tack fina! ❤❤
It´s me Leone

margareta häggholm

Och ŕoligast och fräckast klädda - Grattis!

Svar: Tack, fina du! <3
It´s me Leone

margareta häggholm

Och roligast och fräckast klädda - Grattis!

Johanna

Bra val av Linden!!!

Svar: Tack vad gullig du är!!!
It´s me Leone

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress