Igår morse bestämde Tjoffe och jag oss för att äta en riktigt god frukost på The lamp hotel. The lamp är ett reeeejält fint hotell i Norrköping och maten är alltid succé! 


En vän till Tjoffe ringde innan vi kommit iväg. Han är nära vän med magikern Joe Labero. Labero ville gärna ha några iDeal of Sweden-skal så på vägen till frukosten svängde vi förbi kontoret och Tjoffe försedde honom med diverse mobilskal! 
Fasen vad coolt att vara så skicklig på att trolla, alltså. Till exempel nu skulle han iväg direkt till Asien. Tänk att resa världen runt och leva på att vara fingerfärdig och få folk att bli lurade. Så jädra coolt! Fatta vilket partytrick att kunna göra något enkelt trolleritrick. Tror jag måste lära mig ett nu! Haha. Någon som kan hjälpa mig?! Sedan åkte vi som sagt till mormor och morfar. Mormor hade bakat bullar i förrgår - mums! 

Idag hänger vi på landet med varsin dator. Försöker plöja jobb varvat med att umgås! Världens lugnaste dag. Så skönt. Kanske är nu jag ska börja öva på trolleritrick?! Hahaha! 


Ulf

Ja trolleri är kanske nästa steg för multitalangen 🤔😊

Svar: Vi får väl se! 👻
It´s me Leone

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress