1 oktober 2017

KULTURNATT

Allmänt Outfits

Klänning, GINA TRICOT / Jacka, CARIN WESTER / Solglasögon, GUCCI / Nackkrage, Nätstrumpbyxa, LINDEX


TJABBA TJENA HALLÅ!

Hur mår alla? Jag mår kanon! Har facetimeat med min familj hela morgonen. De är i vår stuga uppe i Mora och jag hade så gärna varit med, men det är lite för långt för mig att åka nu med ryggen... så idag var jag med på frukosten via FaceTime istället! <3

Igår var jag och Tjoffe hos min mormor och morfar på dagen. De är några av de coolaste människorna jag känner. Älskar att vara där! De har levt ett otroligt händelserikt liv och har alltid massor roliga storys att berätta. Morfar är 90 år och hänger på Facebook, instagram, driver ett museum etc. Ja, ni fattar! Förebilder. 

På kvällen var det kulturnatt i Norrköping. Underhållning i varenda hörn utav stan och jag var ledig! Underbart. 
Vi var och kollade på när mina vänner i danskompaniet House of Silfver uppträdde, kollade på en annan vän, Mattias Lindh (lindhsgrafiska), som hade fotoutställning osv. Himla trevligt när det händer grejer i stan, synd att det inte pågår hela helgen - då skulle man hinna se så mycket mer! 

Kring 01 i natt åkte vi ut till landet, första natten här på flera veckor!!! Gaaaah vad härligt. Nu ska vi vara här hela dagen och bara ha det bra!

PUSS!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress