Goooood morgon!

Igår gästade jag i P4 Östergötland. I vanliga fall när jag är på Sveriges Radio brukar jag prata om någon ny show som är på g eller liknande. Men inte denna gång, nej icke! Nu skulle det pratas mode och kläder! I och med att jag utsetts till "Norrköpings bäst klädda kvinna" ska jag tydligen också vara modeexpert... Haha! 


Jag ser mig själv inte som någon modeexpert och har heller inte 100% koll på allt som händer i modevärlden - därför skrattade jag gott åt förväntan kring att jag ska komma och prata mode. Haha! Däremot har jag ett enormt klädintresse (förutom när man ska sitta i hundra timmar och leta, då är det tråkigt) och jag följer trender jag gillar, annars struntar jag i dem (logiskt). 
Under timmen så ville de bland annat att jag skulle ge mina bästa tips vad gäller kläder och jag avskyr pekpinnar! Jag tycker inte det finns några regler, utan bäst blir det när man bryter reglerna och går loss. KÖÖÖR BA! 

T-shirt, H&M / Lackkjol, H&M, Lårhöga stövlar, SCORETT / Jacka, CARIN WESTER / Keps, H&M / Väska, LV

Nu ska jag plöja undan en diskhög här hemma, ingen liten hög dessvärre... puh! ;) Senare vankas lunchmöte ute på ett fint SPA-hotell en bit från Norrköping. Jag som är van att köra bil, har blivit tjenis med busstrafiken nu efter olyckan. Så länge jag har nackkragen får jag inte köra bil! Smidigt med kollektivt när man väl kommer in i det tycker jag. Man ska inte gnälla i onödan, eller hur?! :D


<3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress