HELLO! :D

Igår repade vi inför årets julshow som jag gör tillsammans med Melanie Taylor, Elin Saanum, Axel Schylström och Barbados! Världens bästa gäng. <3 
På kvällen hängde jag med mina bästisar, Melanie & Alexandra. De bor i Stockholm men var i Norrköping över dagen. Det blev faktiskt en lite sväng på nattklubb, trots att jag inte kan dansa pga ryggen. Stod och tryckte mot en vägg och kollade på folk. Haha! Kul ändå!

En annan sak som hände igår, som är såååå kul! iDeal of Sweden, som min sambo Tjoffe är delägare i, vann Årets unga företagare 2017 igår!!!!! Hur fett?! De har på 3 år gått från att jobba i garaget hemma, till att omsätta ca 150 miljoner. Helt galet. De är alla så himla duktiga!
Galan hölls i Blå hallen (där Nobelmiddagen brukar hållas) och det var tredje året i rad som Tjoffe fick gå upp och ta emot pris. 

För två år sedan kom Tjoffe trea med Städarna AB, förra året kom iDeal tvåa och i år vann de!

För två år sedan såg vi ut såhär. 

Jag var då väldigt ny med hela företagarvärlden och minns att jag var otroligt nervös inför middagen. Vi satt vid ett bord med jäääkligt coola människor som jag ser upp till och jag hade till en början svårt att slappna av. 
Det har hänt mycket dessa två åren. Nu när jag träffar människor som jag ser upp till och som kan saker som jag inte kan, försöker jag bara tänka att jag ska lära mig så mycket som möjligt, istället för att "låtsas" kunna! Det är aldrig fel att fråga och allt blir mycket enklare när man lägger sig platt och säger att man inte förstår. Oftast kan man själv saker som ingen annan kan! :) 

Idag fick vi hem ett gammalt Nintendo 8-bitars! Game on! Speldags med andra ord. Sedan ska jag iväg på jobb och ikväll blir det middag med vänner. Bra dag med andra ord. 

Trevlig lördag <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress