Kostym, ZARA / Bälte, BURBERRY / Nackkrage, Strumpbyxa, LINDEX

HEJ ÄLSKLINGAR! 


Jag vet att jag är lite dålig på att uppdatera men efter olyckan har jag inte så mycket ork... men jag uppdaterar så fort jag orkar och känner för det! Nu till exempel! :D

I torsdags gigade jag tillsammans med pianisten Jonathan Månsson, på en företagslunch som kallas för Rejmes-lunchen. Rejmes säljer bilar och lunchen är i deras bilhall - sååå coolt!Under lunchen föreläste den fd. handbollsmålvakten Claes Hellberg. Otroligt intressanta ämnen kring hur vår hjärna fungerar. Hur hjärnan påverkas av vad vi äter, hur vi lever och på vilket sätt vårt mående påverkar vår prestation. Mycket var väldigt logiskt men ibland behöver man ju en påminnelse! 

Jag och Jonathan lirade i omgångar och vi höll även ett musikquiz. Mycket kul! 

Igår var det gig på Stadsvakten - vilket jäkla ÖS! Herregud, vad roligt det var! Så mycket roliga och trevliga människor. Älskar när folk är orädda och bara kör - underbart! Jag körde ihop mer pianist och saxofonist och jag tror vi alla hade riktigt riktigt kul. Få gig som är så pass avslappnade och intima som när vi kör på Stadsvakten. 

Vad tycker ni om nackkragen på bilderna btw? Jag köpte ett gäng strumpbyxor i olika färger, former och så försöker jag matcha outfiten! Nästan så att det börjar bli kul att bestämma "dagens nackkrage" haha! Har ni tips på andra roliga grejer att pimpa den med så hit me!

PUSS!

26 september 2017

SHOWPLANERING!

Allmänt Min musik

Foto: Anderssonsfoto

AMEN TJENARE! 

Idag är jag superstrukturerad! Jag har gjort en planering för dagen, detaljerad till minsta minut. Det ni! Underbar känsla att bocka av när man är klar med något. Att göra listor är det bästa som hänt mig!

Nu sitter jag och planerar för flera olika saker:
- En show som har premiär i November
- En julshow jag ska vara med i & styra i, i Flygeln 
- Två stora fester jag ska arrangera
- Diverse mindre gig
- Affischfotografering

Detta innebär otroligt mycket mail, samtal och anteckningar. Både roligt och förväntansfullt! Det kommer bli en braaaa höst. 

Något annat jag funderar över är en resa till Paris som jag och Ingrid bokat nästa vecka. Jag kan inte bestämma mig för om jag vill åka eller inte. Alltså, jag vill åka med Ingrid, men jag vet inte om jag fysiskt & psykiskt orkar med ryggen/nacken. Tänk om det blir något knas och så måste man ta sig genom sjukvården i ytterligare ett främmande land... åh, pallar inte det. Hur skulle ni gjort? Man ska ju inte gå och oroa sig i onödan. Jag vet...

24 september 2017

CHILL-SÖNDAG

Allmänt

Maten och en detalj-bild från igår. Givetvis är mitt fina skydds-armband med på båda. Hehe. 

HEJ! :D 


Igår åkte vi som sagt till Stockholm. Efter olyckan i Polen, gav Tjoffe mig ett jättefint Hermés-armband som ska agera skyddsängel åt mig (naaaw). Så jag måste ha på mig det varje gång jag är iväg, från och med nu! <3
Dock behövde jag byta armbandet, så då passade vi på att ta en sväng till Stockholm igår, byta armbandet och äta lunch med vänner!

Vi gick runt, runt och till slut hamnade vi på Boquerian - besvikelsen var total... Alla var sådär tokhungriga så man inte riktigt kan bete sig. Haha. Flera av oss har ätit där förut men denna gång var det katastrof. 
Vi fick fel beställningar, maten var kall, beställningar glömdes bort (trots att vi påminde tre gånger) och servicen var obefintlig. Trist som tusan. Men det viktigaste var att få träffa våra vänner! <3

Nu ska jag luncha med Melanie, som är i Norrköping över helgen - wooopaaa!

Trevlig söndag alla godingar och TACK för att ni läser min blogg! Kul ju!