Måndag igen då! Är faktiskt riktigt TAGGAD på livet idag. Har just slängt i mig frukost och ska dra till gymmet. "Men orka vad hon är hurtig", tänker ni. "Första gången på tre månader nu", säger jag. Haha. Börjar bli hög tid nu. Har knappt rört på mig de senaste månaderna och om jag ska orka showa i höst utan att låta som en flodhäst med lunginflammation på scenen, så behöver konditionen komma tillbaka, bums! Haha. 


I helgen bodde vi på Grand hôtel (inte att förväxla med Elite Grand hotell), det var inte första gången men jag tänker varje gång - vilket jäääädra ställe. Blir gråtfärdig.  Det är sååå vackert där att man tror inte det är sant! Personalen är så nedrans trevliga att man nästan vill pussa på var och en av dem! Jag är inte kräsen och kan utan problem bo på vandrarhem eller vad som helst. Men det är något speciellt att få bo såhär fint ibland. 

Till exempel:
- I fredags beställde vi middagen till rummet. Då kommer de upp med ett rullande bord, som sedan vecklas ut och blir till ett stort runt bord, med vit duk och färska blommor. Tada! Och finmiddagen kom hem till dig!  
- Jag skapade ett fullkomligt kaos i badrummet i fredags kväll. Det låg smink, lösfransar och hårspray exakt överallt. När vi kom hem på natten hade de sorterat allt! Borstarna satt i en kopp och allt var prydligt sorterat och upplagt. Whaaat?! Helt otroligt ju!
- Varje kväll kommer personalen upp och "förbereder" sängen för natten. De bäddar upp och ställer tofflor vid sängen och en liten duk att sätta fötterna på där det står "good night". 
- Precis alla grejer är brandade med deras logga. Alltifrån kläder, handdukar, tandborstar, till bestick och glas. Sådant är alltid Nice tycker jag! Små detaljer. 
- Överallt blir man bemött med ett "hej" och de vill mer än gärna bära allt åt dig, jag blir så obekväm så jag vet inte vart jag ska ta vägen, men samtidigt är det ju sååå trevligt.
- Förra gången behövde vi exempelvis få ett paket inslaget och de fixade det utan problem. Både jag och Tjoffe blir som små barn med stora ögon. Det är ju rätt sällsynt med bra service som inte känns påtvingad. 

Det finns ett härligt spa på hotellet som vi spenderade någon timme på både i lördags och i söndags. Frukostbuffén är otroligt, tyvärr rätt dyr (stort minus), men mysigt att sitta och se ut över vattnet och frossa i alla gottigheter. 

Jag kan inte riktigt beskriva, men om man vill skämma bort någon riktigt ordentligt, så kan jag verkligen rekommendera en natt där. Smakar det så kostar det, dessvärre, men det är en upplevelse som man inte möter typ någon annanstans, i alla fall i Sverige. Eller, jag har i och för sig typ inte bott på några andra lyxhotell så vad vet jag... Haha!

Ja, ja! Det jag vill säga är - åk dit! Ni blir inte besvikna. <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress