I tisdags - sex dagar efter olyckan - var det dags för Galan för unga entreprenörer i Stadshuset i Norrköping. 

Min uppgift var att vara konferencier, se till att gästerna var underhållna, intervjuvade gäster och vinnare etc. Utöver detta så rev jag av några coola nummer tillsammans med min vän och kollega Daniel Mitsogiannis (sång), samt Allfred Broström (saxofon). 

Tillsammans med Näringslivskontoret hade vi hjälpts åt att komma på roliga happenings under kvällen, uppdrag för varje enskilt bord, jag skrev en allsång "När vi gräver guld i Norrköping" etc. Haha, det var så kul! Jag hade ju fått information kring vilka som skulle vinna osv. Men när de sedan ropade ut vinnaren till Årets ambassadör, så visar det sig att Tjoffe vann! De var så rädda över att han skulle få veta det innan, att inte ens jag fick veta. 
Snacka om att det blev spänt när jag skulle intervjuva honom efteråt - "eeh... hej älskling!..."

Lars Stjernkvist gick loss på isfacklorna som låg på borden!


Min otroligt begåvade vän Andy Wilhelmsson, hjälpte mig sy ett TOKsnyggt fodral till nackkragen. Det var faktiskt så pass att flera trodde att det var ett avancerat smycke! Sååå kul!

Jag är så glad och tacksam över att jag fick göra detta och över alla som att peppat och hjälpt mig på alla möjliga sätt. Ovärderligt! <3 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress