Är så himla glad och tacksam <3 

Efter mitt allra fösta konferenciersjobb under Augustifesten i år, har jag nu fått två nya uppdrag under hösten! Så himla kul!!! 
Nästa vecka är det första uppdraget och då axlar jag rollen som konferencier på en gala för unga entreprenörer och företagare i Stadshuset i Norrköping. 
Förra året var jag där som gäst och i år har jag alltså fått ta över stafettpinnen. Lina Skandevall brukar alltid hålla i det, men då hon är bortrest i år så frågade hon och Näringslivskontoret, mig! Vilket gjorde mig otroligt hedrad och sjukt exalterad! Tack Lina, jag ska göra mitt bästa för att föra ditt fantastiska arbete vidare!

Jag kommer ju från en liten annan värld än de flesta andra företagare där, då jag är i showbiz. Så jag har faktiskt tänkt att köra galan i en lite mer showig tappning! Förhoppningsvis gör jag inte bort mig när jag intervjuvar de företagare och politiker som är på plats. Haha! Skulle jag göra bort mig så bjuder jag på det. Det viktigaste är att det känns trevligt, lättsamt och att rätt pristagare vinner rätt pris! 

Detta har jag då pysslat mycket med senaste veckan och galan går av stapeln nästa tisdag. Jag är pirrig, förväntansfull och aaaaasglad!

Ulf

Visste väl att du skulle vara så grym så det blev mer sånt 😊

Anonym

Du haren underbar inställning till ditt arbete! Sprider såå mycket glädje och härligt att dina uppdragsgivare ser dina talanger!kram

Svar: Tack snälla, Maggan! Det betyder enormt mycket att du stöttar och följer mig. Kraaaaam!
It´s me Leone

Anonym

Åh, var inte meningen att vara anonym - margareta häggholm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress