3 september 2017

MIN HEMLIGA ÄLSKARE

Allmänt

Gaaaaaahhh! Hade just skrivit ett långt inlägg och så lade appen ner! Detta händer tyvärr ganska ofta. Eller så är det väl min vanliga tekniska otur. Haha! Allt jag rör vid går sönder - det är sant. Alla i min omgivning kan intyga och skriva under på det. Det vilar nämligen en teknisk förbannelse över mig. Kanske naturens sätt att visa mig att jag är el-allergiker, fast tvärtom! Att elen inte tål mig. Haha. Teknik trivs i alla fall inte i min sällskap. 

Idag har jag rört mig massor! 
....
Mellan köket och soffan... hehe. Jag har på riktigt legat i soffan hela dagen. Har jobbat massor, både på datorn och kanske mest jobbat med att plöja undan ett gäng avsnitt av Gossip Girl! Det ni.
Sedan har jag även jobbat på min karaktär! Hemmakväll är min granne, min hemliga älskare och min största fiende. Hemmakväll säljer lösgodis... nu stänger de om fem minuter så jag hoppas för tusingen inte att min karaktär sviker mig nu! Ska jag? ÅÅÅH. 

Egentligen skulle jag haft musikvideoinspelning hela helgen, men det blev flyttat i sista sekund, så jag och min vän Fredrik slängde på oss allt lösglitter vi kunde hitta i mina lådor och gav oss ut för en kväll på stan med fina vänner! 

Har ni gjort något kul?! 

Fredriks kommentar när han tog denna bild:

"Skit också... ibland blir det så bra när man tar mitt i en rörelse". 

Jag förstod inte vad han menade med "skit också"?! Bilden är ju fantastisk!!! Haha! 

Ulf

Blir inte alla bilder på dig fantastiska? 😉
Var på en stor bilträff och fotade i lördags, träffade även en mycket god vän och tog några bilder på henne också. ❤️
Jag fotar nästan aldrig människor så det är lite kul att testa det också 😊

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress