8 september 2017

MOT STOCKHOLM

Allmänt

Hahaha... Spiralen sitter kvar! Asg. Jag valde att ha kvar den för att göra ultraljd först, då barnmorskan misstänkte att den kanske sitter snett. Det känns bra! Värt att ta ut den och sätta i en ny om det är så att den inte sitter som den ska. 


Ja, ja. Nu sitter vi bilen på väg till Stockholm. Ikväll ska vi till Venue81 på iDeal of Swedens releasefest för deras höstkollektion! För er som inte vet, tillverkar iDeal främst mobilskal och finns typ överallt i världen. Det grundades i Norrköping och min sambo Tjoffe är delägare i bolaget, så då är det lite extra kul att det går så förbannat bra för iDeal! Alla som jobbar där är så galet duktiga, slutar aldrig bli imponerad, älskar drivna människor! Längtar nu efter den grymt snygga höstkollektionen. 

Vi kommer bo på Grand hotell, klockan 20 ikväll börjar eventet och innan det tänkte vi hänga på hotellrummet och ha det mysigt. Jag ska ha på mig en skitsnygg kostym från Zara (alltid zara, haha) och jag lovar att leverera en bildbomb sedan! 

Vi kommer stanna kvar i Stockholm till söndag. Imorgon kommer en vän till oss upp och tillsammans med honom, arrangerar vi en stor fest varje juldag för ca 3000 personer. Så detta blir kick-offen inför årets juldagsfest! Det är rätt mycket jobb med den så det börjas i tid. Kul! 

Önskar er en fantastisk fredag! <3

Matchar mina nya naglar med byxorna!
Ulf

Ha en härlig helg babe! 😊

Klara

Åh var gör du dina fina naglar? 😍

Svar: Jag gör dem i spiralen, i norrköping! :D
It´s me Leone

Klara

Åh var gör du dina fina naglar? 😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress