Kostym, ZARA / Bälte, BURBERRY / Nackkrage, Strumpbyxa, LINDEX

HEJ ÄLSKLINGAR! 


Jag vet att jag är lite dålig på att uppdatera men efter olyckan har jag inte så mycket ork... men jag uppdaterar så fort jag orkar och känner för det! Nu till exempel! :D

I torsdags gigade jag tillsammans med pianisten Jonathan Månsson, på en företagslunch som kallas för Rejmes-lunchen. Rejmes säljer bilar och lunchen är i deras bilhall - sååå coolt!Under lunchen föreläste den fd. handbollsmålvakten Claes Hellberg. Otroligt intressanta ämnen kring hur vår hjärna fungerar. Hur hjärnan påverkas av vad vi äter, hur vi lever och på vilket sätt vårt mående påverkar vår prestation. Mycket var väldigt logiskt men ibland behöver man ju en påminnelse! 

Jag och Jonathan lirade i omgångar och vi höll även ett musikquiz. Mycket kul! 

Igår var det gig på Stadsvakten - vilket jäkla ÖS! Herregud, vad roligt det var! Så mycket roliga och trevliga människor. Älskar när folk är orädda och bara kör - underbart! Jag körde ihop mer pianist och saxofonist och jag tror vi alla hade riktigt riktigt kul. Få gig som är så pass avslappnade och intima som när vi kör på Stadsvakten. 

Vad tycker ni om nackkragen på bilderna btw? Jag köpte ett gäng strumpbyxor i olika färger, former och så försöker jag matcha outfiten! Nästan så att det börjar bli kul att bestämma "dagens nackkrage" haha! Har ni tips på andra roliga grejer att pimpa den med så hit me!

PUSS!

Ulf

Känn ingen press, blogga när du orkar :)
Nackkragen är ju som en del av outfiten när du pimpar den. Snyggt!

Svar: Tack!!! 😃
It´s me Leone

Fia

Jag har sagt det förut....DU är otrolig!! Shiit vad stark du är! <3 och nu skapar du en halskragetrend oxå! Det är bara DU som kan komma på en sån idé att "pimpa" en halskrage til varje outfit! :)

Svar: Tack vad du är underbar!!!! <3
It´s me Leone

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress