God dag, kära läsare! 


Vilken kväll vi hade igår! Puh. Så grymt bra! 
Det var som sagt releasefest för iDeal of Swedens höstkollektion. Festen hölls på Venue81 här i Stockholm och bjudna var influencers, bloggare och andra fantastiska människor! Vi började med en middag på hotellrummet, gjorde oss iordning i lugn och ro och drog dit kring halv nio. 


Jag körde på en mörkblå kostym med fransar, från Zara, rosa/grått hår och vinrött/svart smink. Kostymen var sååå bekväm så det kändes typ som att gå ut i pyjamas! Haha. Underbart! Vill typ bo i denna. 

Lokalen var verkligen schysst! Det böjds på snittar, drinkar, goodiebags, hög musik och party-stämning. Elite floral hade gjort helt sjukt vackra blomsterarrangemang - ett som matchade respektive skal ur kollektionen. 

Eftersom det så gott som endast var influencers där så förstår ni att hela klubben var mer eller mindre en enda stor fotostudio! Haha. Den personen som la ut den bästa bilden under kvällen vann en resa till Paris! Jag kan säga att i det där sällskapet har man ingen chans att vinna bästa bild. Hehe...

Kolla hur mycket fint som fanns i goodiebagen!!

Det kom ut enhörningar, Star Wars-figurer och annat. Poppades konfetti, Oliver Ingrosso DJ:ade och skapade en skön stämning på dansgolvet. Festen höll på till 01 och sedan vankades efterfest på Wall där vi öste till stängning! 


Hade verkligen en sjukt bra kväll och vill tacka iDeal-teamet för en fantastisk fest! Ni är så jäkla grymma och jag fullkomligt älskar de nya skalen! NORRKÖPINGS STOLTHET <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress