12 september 2017

TROR DU PÅ SPÖKEN?

Allmänt

Bilder från i söndags, när jag och Tjoffe var i Rosendals trädgård på Djurgården. Där mötte vi upp min bror Rasmus, Melanie, hennes sambo Niklas, Alexandra och hennes sambo Jonas. 

WOOOOPAA

Hur många är taggade på tisdag?! 
Jag tvingade mig själv att gå upp kl 06 idag så jag kan vara riktigt trött ikväll - i natt åker jag och Ingrid till Skavsta och vidare till Gdansk! Hihihi!!!! Hur laddad får man bli?!

Igår var jag på ett riktigt bra möte på Husby Säteri, som är ett slott. Än kan jag inte säga så mycket mer än att vi har något rejält kul att se framemot. Visste ni att det spökar på slottet? Saker flyttar på sig, personalen känner av energier och vissa har till och med sett personer som inte "ska" finnas. Hur ställer ni er till sådant? Tror ni på andar/spöken? Jag måste tyvärr säga att jag tillhör dem som inte tror... När jag var yngre trodde jag stenhårt på sådant, men nu inser jag att jag är lyckligare av att tro på det jag ser. Jag blir mindre ångestfull, mindre rädd och jag behöver inte lägga massor tid på att fundera över saker som jag med stor sannolikhet aldrig får svar på! 
Men jag blir mer än gärna överbevisad! 

Nu ska jag sätta mig och fördigställa ett manus inför en gala nästa vecka. 

Puss!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress