Härliga måndag, eller fördjävliga måndag? :D Hursom är det i alla fall måndag och jag är rätt opepp på den här dagen. Suttit klistrad framför datorn hela dagen och röjt undan tråkgöra. Skönt när det är gjort, men rätt trist under tiden. 

Igår spenderade jag 13 h i en fotostudio och försökte vara så modellig som jag någonsin kunde! Det plåtades för jeansmärket Redew och glasögonmärket Zladd. Redew gör jeans av ekologisk bomull och återvunnen polyester. Helt rätt i tiden och sjukt snygga jeans. 

(null)
Brillor från Zladd

(null)

(null)
Jeans från Redew

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det togs ett gäng olika "looks" och vi var ca 10 pers som fotades. Sjukt kul dag. Älskar när man får gå loco och bara köra! Ska bli otroligt spännande att se resultatet - detta är bara lite bilder behind the scenes. 

Trevlig kväll babes! <3
(null)

(null)
(Invigde min nya kavaj från H&M)

Goood kväll

Ikväll har jag, min vän Karro och lite andra roliga människor, varit på musikquiz - sjukt svårt, men så kul! Älskar att hitta på saker och kombinera med umgänge, middag och allt det där. Vi vann dessvärre inte, men vad tusan. Bättre lycka nästa gång!

Hade även PT nu på kvällen och nu jäklar händer det grejer! Jaaaa, så kul. Ska bli så stark. Ih! Idag körde vi bl.a. rumpa, axlar och mycket intervaller. Armar och axlar var mitt största ångestmoment förr, men det har verkligen ändrats! Nu kan jag till och med längta efter att köra armar. Sjukt kul. 

Imorgon är det helg, hörrni! Vad händer då för kul?

(null)

Alla hjärtans dag. En väldigt känsloladdad dag. Antingen älskar man den, eller hatar den. 
Oavsett om man är singel eller har partner så tycker jag att detta är ett fantastiskt tillfälle att visa sin uppsattning till människor i sin närhet. 
Ibland är det enkelt att tänka saker som man aldrig säger. T.ex. är det lätt att tänka hur mycket man uppskattar sina vänner/sina föräldrar/syskon/sin partner, men man glömmer oftast att säga det. Det är lätt att ta dem i sin närhet förgivet. 

Därför tycker jag att det är bra att det finns en dag som påminner oss om att vara lite extra kärleksfulla! Skit samma om du är singel, det finns alltid någon att uppvakta - kärlek handlar inte bara om kärlek till en partner! 

Ut och sprid lite looove nu! <3