21 februari 2018

PUNK ROYALE

Allmänt

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår kväll styrde bilen mot Stockholm för att fira vår vän Catrine som fyllde 30! 
Först vankades det middag på den mytomspunna restaurangen Punk royale. Konceptidén är typ fine dining som presenteras på urflippade sätt. Typ kaviar som "slaffsas" upp direkt på handen och sköljs ner med vodka. Anklever med marmelad som ser ut som falukorv och ketchup. Etc. 
haha, kul och mycket annorlunda! Tycker det är coolt att man vågar gå emot strömmen och köra all in på sitt koncept. De har ju verkligen lyckats sjukt bra dessutom. 

När middagen ledde mot sitt slut sa alla hejdå till Catrin och drog. Vi var endast ett litet sällskap som ville vidare en sväng - trodde Catrin. Någon föreslår ett ställe som vi åker till. Vad Catrin inte vet är att där väntar en stor överraskningsfest för henne! När vi kommer in har alla på sig masker med hennes ansikte på sig, hahah. Ååå, hon blev så glad. <3 
Vi hade en sjukt trevlig kväll och åkte hem framåt natten. 

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

Idag fick jag testa något nytt! Jag blev nämligen inkallad för ytterligare ADR/Eftersynk till långfilmen som jag är med i - Den blomstertid nu kommer, skapad av Crazy Pictures. 
Jag har en liten liten roll i filmen - Julia. 

(null)
(Snacka om att jag blev pirrig när jag såg detta, iiihhhh) 

När man gör ADR, får man stå i en studio, titta på sig själv på filmen och försöka "dubba" sig själv. Man är ju uppmickad under filminspelningen men ibland kan ljudet bli knas ändå om det t.ex. blåser eller liknande och då kan man behöva göra eftersynk i studio. 
Allt detta är så nytt för mig då jag egentligen inte är skådespelare och att detta är min långfilmsdebut. Men studio har jag ju stått i mååånga gånger. Fast då brukar jag ju sjunga, haha. 

Idag skulle jag i alla fall göra ADR (vilket jag har gjort tidigare), vad jag inte har gjort förut är att dubba mina andetag! Haha. Jajamän. Jag fick alltså stå och titta hur jag andades i vissa scener och sedan försöka andas på samma sätt. Herregud, vad svårt det var! MEN KUL! Väldigt kul. 

Vid midsommar släpps filmen! Någon som ska se den? 

Här kan man läsa lite:
Härliga måndag, eller fördjävliga måndag? :D Hursom är det i alla fall måndag och jag är rätt opepp på den här dagen. Suttit klistrad framför datorn hela dagen och röjt undan tråkgöra. Skönt när det är gjort, men rätt trist under tiden. 

Igår spenderade jag 13 h i en fotostudio och försökte vara så modellig som jag någonsin kunde! Det plåtades för jeansmärket Redew och glasögonmärket Zladd. Redew gör jeans av ekologisk bomull och återvunnen polyester. Helt rätt i tiden och sjukt snygga jeans. 

(null)
Brillor från Zladd

(null)

(null)
Jeans från Redew

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det togs ett gäng olika "looks" och vi var ca 10 pers som fotades. Sjukt kul dag. Älskar när man får gå loco och bara köra! Ska bli otroligt spännande att se resultatet - detta är bara lite bilder behind the scenes. 

Trevlig kväll babes! <3