(null)

(null)

(null)

(null)

Sitter här och klipper filmer för fulla muggar. Till vad återkommer jag med! Men kul blir det :D

I helgen (lördags) var vi en sväng i Stockholm. Först mötte vi upp mina syskon och åkte till Högberga gård på Lidingö, för afternoon Tea och research! Det är nämligen så att vi har tänkt att gifta oss där 2020. DET NI! Vi är inte förlovade än, men bröllopet har vi planerat sedan dagen vi träffades. Haha. Låter väl sjukt, men sådana är vi. 

Högberga kändes heeeelt rätt! Men vi ska åka dit på en weekend i sommar också för att känna på det lite till. Det måste kännas riktigt bra! 

På kvällen var vi hos en vän på Värmdö som hade 30-årsfest! Tema var "disco" och jag och Tjoffe satsade på discokulor - vad tycks?! Haha!

Puss!
THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress