(null)

(null)

(null)

Vad är det som händer?!!! Jag vanknafe före Tjoffe idag - PIGG dessutom. Wow. Denna dag går till historien. Haha!

Ännu en vecka börjar gå mot sitt slut. I veckan har jag som sagt varit vikarie som musiklärare, samt hängt i studion och skrivit musik. Igår var det som vanligt dags för live-fredag på Stadsvakten och jag körde på denna påfågel-inspirerade look! 
Vissa kvällar är det helt lugnt på Stadsvakten, gästerna lyssnar men vi får inte så mycket reaktion. Igår däremot! Vilka gäster <3 YES! Bra drag från början till slut. Det ger oss otroligt mycket energi. Lever för det här, finns inget som är lika tillfredsställande och underbart som att sjunga ut allt man har, tillsammans med fantastiska musiker och publik. Bara släppa allt och försvinna in i stämningen och musiken. <3

Idag ska vi bege oss ut i snöovädret och dra till Stockholm. Först ska vi på afternoon Tea med mina syskon och sedan ska vi på en väns 30-årsfest - tjoho! 

Önskar alla läsare en grym lördag <3
Ulf

Vackrast ;)

THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress