13 februari 2018

MIN HELG!

Allmänt CRASH Min musik

I helgen har det varit en musikfestival som kallas för "where’s the music" här i Norrköping! Runt om i stan har det varit flertal konserter från mindre etablerade till större artister/band. 

Jag gigade dock själv båda dagarna så missade det mesta, men hann se ett par band på natten både fredag och lördag! Älskar när det händer saker i stan. Liv, rörelse och härlig stämning! 

I fredags sjöng jag som vanligt på Stadsvakten. Körde på en vit byxdress som jag lånat av min vän Erika. 

(null)

Efter giget anslöt jag mig till mina vänner Fredrik & Jennie. Vi drog till Arbis, lyssnade på en hip hop-duo och dansade loss!

På lördagen hade vi gig med CRASH ute på ett slott "Husby säteri" - som ni kanske känner igen som stället där Jocke & Jonna Lundell både gift sig och haft spökjakter. 

Det vankades 50-årsfest på Husby i lördags och det var vi i CRASH+Peter Siepen som stod för underhållningen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På kundens önskan körde vi även Kaliffas "helt seriöst" Hahaha! Oj, oj, vad kul vi hade. Skrattar nog aldrig så mycket som när jag är med mina CRASHisar. <3

På söndagen samlades familjen och vi firade min mormor och morfar som fyller 86- respektive 91 år! HUR BALLT?! Älskade mormor och morfar. Min mamma hade gjort helt fantastisk mat och till det drack vi vin från -93!

(null)

(null)

Har ni haft en bra helg, godingar? <3
THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress