31 januari 2018

ONSDAG

Allmänt Min musik Outfits

(null)

(null)

Gooood morgon! :D

Trivs sjukt bra i mitt nya hår! Blir sugen på att göra det ännu kortare och mörkare... hmm :)

Igår började jag på en skola som vikarie i ett par veckor. Min vän Marcus ska på semester och då tänkte jag att jag kunde hjälpa honom! 
Det är musiklektioner på låg- och mellanstadiet. Nu ska de lära sig spela piano! :) 

Igår kväll hade jag först PT och sedan gick jag och mamma på bio! Jag går otroligt sällan på bio men detta var andra bion på två veckor. Haha! Vi såg "Showman", den var sjuuuukt bra och fin. Gillar man musikalfilmer så måste man gå och se denna (efter att man sett TED, som är ett ännu mer måste). Så duktiga skådespelare och vacker historia. Mycket bra. 

Nu ska jag göra mig iordning och dra mot studion! Dags att skriva något riktigt bra! <3

29 januari 2018

DET HÄNDE. IGEN!

Allmänt SMINK

Okej. Jag skulle ju fotas idag och en frisörsalong i stan skulle stylea mitt hår. 
De var två frisörer och vi hade fyra timmar på oss. Haha. Vad ska man göra med fyra timmar i en frisörstol liksom?! Givetvis kunde jag inte låta bli att göra en förändring... som vanligt! 

Håret fick en mörkgrå toning och det blev en kortare page med lugg - vad tycks?!

(null)

(null)

29 januari 2018

DADLAR I GRÖTEN

Allmänt

(null)

(null)

God morgon! Ovan ser ni ett par bilder från förra helgen och min nya jacka. Har fått orimligt många kommentarer om den och den är från H&M - spring och köp! :)

Just nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe (skrev kopp kappe först - behöver tydligen dricka mer så jag vaknar, haha!). Tycker det är förbaskat kallt här hemma men elementen är på max så får kura under en skön filt. :) 

Till frukost blev det som vanligt havregrynsgröt med kvart och dadlar! Dadlar i gröt is the shit. Dadlar är livet! Om ni inte har testat detta så måste ni! Krydda med kardemumma och kanel. Mums mums. Grymt mättande om man har kvarg i också. 
Vad äter du till frukost?

Idag har hag som sagt en rolig fotografering. Ska vara hos frissan om 1,5 h - helt otroligt att jag redan är klar?! Tidsoptimisten Eleonor. För tidig och för sen. Alltid. Hehe. 

Önskar er en strålande dag! <3

Btw! Tjoffe sov ju borta i natt och hade gömt små fina lappar i hela lägenheten! I kylskåpet, badrumsskåpet, sängen, etc. Mitt hjärta smälter. Finns ingen som han!

(null)