(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Dag 1-3 spenderades ute till havs! Vi startade resan i Fort Lauderdale som ligger ca 4 mil från Miami! Det gick supersmidigt att ta sig med taxi och efter diverse säkerhetskontroller var vi ombord. 


Det tog flera dagar att orientera sig på båten (okej, hittar fortfarande inte... hehe), då den som sagt är gigantisk. Det mesta ingår, trots att det är olika restauranger med olika teman så kan man äta i oändlighet - helt gratis! Haha, det är riktigt märkligt. Till och med room service ingår! Maten är bra, riktigt bra, lite för bra. Jag går ju sedan en tid tillbaka på kostschema (OBS! Inte för att gå ner i vikt eller för att jag har någon fix-idé) utan för att jag tränar mycket med min PT och vill ge min kropp det bästa. Slippa värk, huvudvärk, känna mig pigg och framför allt stark! Här på båten är det lite svårt att hålla, så jag utgår från schemat med mat var tredje timme och sedan blir det en del avstickare när jag känner för det. 


Vi ligger och lyssnar på ljudböcker om dagarna, växlar mellan att ligga i solen och att ligga i skuggan. På eftermiddagen brukar jag gå till gymmet och köra antingen styrka eller cardio - gymmet här är grymt! Stort, rymligt och mycket besökare. 


Båten har ett eget central park, så där brukar vi strosa efter min träning, äta något mellanmål och ha det allmänt gött! 


Det finns oändligt med saker att göra, men vi tar det mest bara lugnt. Helt olikt oss, men det förmodligen precis vad vi behöver just nu. :) <3


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress