5 januari 2018

NYÅRSAFTON!

Allmänt Resor

(null)

(null)

AE, det här är en dröm. På nyår konstaterade vi att vi alltid bör åka iväg direkt efter jul. Mörkaste tiden på året. Dessutom heeelt underbart att spendera kvalitetstid och börja det nya året tillsammans med den man älskar, på tu man hand, i solen (som gör en glad)! 

På dagen låg jag dessvärre i migrän, men det gick över fram till kvällen - tack och lov! Nyårsaftonskvällen hade jag tid på nagelsalongen på båten. Sedan snabbt hem, svira om och så hade vi bokat bord på en av de lite finare restaurangerna på båten. De "finare" restaurangerna är mer nischade och kostar extra pengar, men på nyår måste man ju festa till det!
Vi älskar sushi, så att äta på en sushirestaurang var givet. Drack bubbel, åt mycket bra mat och skrattade. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Samtliga 6000 gäster fick hattar/tiaror och tutor, med "Happy new year" på! 

Stämningen var på topp och vid tolvslaget samlades alla på ett av torgen. Liveband spelade, folk dansade, sjöng och allt livesändes givetvis på ett av fartygets TV-kanaler (haha, ja, de har flera egna TV-kanaler med morgonnytt, båtnytt, olika temaprogram etc. som en helt egen värld här).

När klockan slog tolv föll massor ballonger ner från taket och så lovade jag och Tjoffe varandra att spendera 2018 tillsammans. Vi har en grej att "förnya" vårt förhållande varje nyår! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hade ni ett bra nyår?! <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress