Med risk för att låta som ett av alla andra frälsta träningsfreaks där ute... svaret är - jag hatar att träna, men jag älskar hur det får mig att må! 
Som jag tidigare nämnt så beslutade jag mig för ett par månader sedan att komma i mitt livs form. Jag har alltid varit aktiv, mycket i och med mitt jobb på scenen, men alltid varit rätt klen. Jag vill ju känna mig stark, stabil och pigg! Jag vill förebygga skador och ge min kropp rätt förutsättningar till att kunna leva ett långt liv. 

Nu är det några månader sedan jag kontaktade min nuvarande PT, Kamil Solis, på IFK performance center i Norrköping. Vi har sedan dess setts några dagar i veckan (och jag tror att jag ska dö under typ varenda pass. Haha!), utöver detta har jag kört cardio, yoga. När jag inte träffat Kamil har jag kört några av passen på egen hand. Efter varje PT-träning får jag ett mail där jag kan se exakt vad vi har gjort för övningar, vilka vikter och hur många reps. 

(null)

Det är så sjukt bekvämt det är att ha en annan person som säger åt en vad man ska göra och när man ska göra det. Man behöver varken tänka eller planera sin träning. Man har heller liksom "inget val" utan det är bara att köra. Utan ursäkter. När jag inte orkar fler reps, då är han där och ser till att jag gör ännu några fler. 
Jag ser verkligen fram emot den dagen jag börjar känna stor skillnad. Jag känner skillnad redan nu, men vågar inte tänka på hur det kommer kännas om ett år! 

(null)

Kan bara konstatera att det är så sjukt värt att investera i sig själv och sin hälsa! Tänk så mycket man investerar för sig själv och sin framtid. 

Otroligt tacksam över min PT Kamil! Han finns alltid som stöd 24/7. Vad jag än smsar om så har han svar. Typ när jag var utomlands skickade jag hundra sms om övningar som jag inte minns, eller inte vet hur jag ska utföra - han svarade alltid direkt och förklarade grundligt. 
Han dömer inte, utan vägleder, stöttar och coachar (samt kör skiten ur mig) - Kära vänner, detta är guld! :D 
Våga skaffa PT, eller träningskompis, NU! 

Hur unnar du dig och din kropp, träning? 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress